- غذاهای آسیایی - http://asianfoods.ir -

کیمچی

طرز تهیه کیمچی:

  1. کاهوها را از وسط و در جهت طول به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، دقت کنید هیچکدام از قستها از انتهای کاهو جدا نشوند. قسمت‌ها را خوب با آب شستشو دهید و سپس در یک ظرف بزرگ لگن مانند کمتر از نصف آب  سرد بریزید و کاهوها را داخل آن بگذارید نمک را در لابلای برگ های کاهو ریخته و مطمئن شوید همه جای کاهو به نمک آغشته شده باشد. کاهوها باید به مدت 2 ساعت در داخل طرف باقی بمانند و فقط هر 30 دقیقه کاهوها را این رو به آن رو کنید تا همه کاهوها به نمک و آب آغشته شوند. بعد از گذشت 2 ساعت کاهوها را خوب با آب سرد بشورید. در حین شستشو میتوانید مرکز کاهوها را نیز جدا کنید.
  2. 1 لیوان آب را به آرد برنج سفید مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت می‌دهیم، وقتی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد شکر را به مواد اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر حرارت میدهیم و سپس می‌گذاریم تا سرد شود. مخلوط آرد برنج سرد شده را در طرف بزرگی ریخته و سیر له شده، زنجبیل، پیاز و سس ماهی یا (سویا سس) و پودر فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.
  3. ترب خرد شده، پیازچه و هویج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می‌کنیم. (بهتر است از دستکش پلاستیکی برای بو نگرفتن دست استفاده کنید.) کاهوها  را را داخل ظرف کرده و با دست سعی کنید مخلوط را به تمام کاهو آغشته کنید.

* نکته

 

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای
کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای

کیمچی کره ای