طرز تهیه مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای (داکگنجئونگ)

663 کیلو کالری کالری

4 نفر

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای یا همان داکگنجئونگ به تکه های مرغ سوخاری غوطه ور در سسی شیرین و تند گفته می شود که یکی از غذاهای بسیار خوشمزه قدیمی و سنتی کره ای نیز بشمار می آید. در روش اصلی این غذا می بایست از تکه های کتف و بال مرغ استفاده شود هرچند در روش های امروزی تر برخی از افراد از تکه های کل مرغ برای این غذا استفاده می کنند.

مواد لازم

طرز تهیه :

  1. برای تهیه مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای ابتدا تکه های مرغ را در شیر قرار داده و برای 1 یا دو ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس آنها را از شیر خارج کرده و با نمک، فلفل، یک حبه سیر رنده شده و یک قاشقچایخوری زنجبیل رنده شده مخلوط میکنیم .
  2. برای درست کردن سس در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری سویا سس، سرکه سیر، پودر فلفل قرمز، عسل، روغن کنجد، شکر قهوه ای، یک حبه سیر رنده شده و یه قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را مخلوط کرده و 3 الی 4 دقیقه حرارت داده و سپس از روی گاز بردارید.
  3. تکه های مرغ را با پودر نشاسته به نحوی که پودر به همه جای مرغ آغشته شود مخلوط کنید.
  4. در یک ماهیتابه به اندازه 3 یا 4 سانتی متر روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی روغن داغ شد مرغ ها را داخل ماهیتابه ریخته و 5 الی 8 دقیقه سرخ میکنیم تا تکه های مرغ به رنگ طلایی تیره در آیند.
  5. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سس را بر روی مرغ ها ریخته و برای تزئین تکه های بادام زمینی را بر روی مواد می ریزیم.

 

 

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ

مرغ سوخاری شیرین و تند کره ای داکگنجئونگ