طرز تهیه دسر هندوانه کره ای

128 کیلو کالری کالری

4 نفر

دسر هندوانه کره ای یا (سوباک هاکائه) یک دسر و نوشیدنی محبوب و قدیمی کره ای است که از ترکیب هندوانه و میوه های مختلف تابستانی در کنار عسل تشکیل میشود. هرچند امروزه آن را با سیروپ های مختلف و بصورت نوشیدنی های تابستانه نیز سرو می کنند.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. برای تهیه دسر هندوانه کره ای ابتدا یک لیوان آب گازدار را با آب هندوانه و سرکه سیب مخلوط می کنیم.
  2. تمامی میوه ها را خرد کرده و یا بصورت اسکوپی داخل طرفی ریخته مخلوط آب هندوانه را به آنها اضافه می کنیم.
  3. عسل و یا سیروپ دلخواه ( سیروپ توت فرنگی توصیه می شود) برو روی مواد ریخته و خوب مخلوز میکنیم.
  4. در صورت تمایل نصف لیوان شیر را نیز به میوه ها اضافه کرده و در ظرف های جدا گانه سرو میکنیم.
  5. برای تزیین می توان از برگ نعنا و تکه های لیموی تازه استفاده کرد.

 

دسر هندوانه کره ای

دسر هندوانه کره ای

دسر هندوانه کره ای

دسر هندوانه کره ای