طرز تهیه خورشت مرغ تند کره ای

240 کیلو کالری کالری

4 نفر

خورشت مرغ تند کره ای

خورشت مرغ تند کره ای یا همان " داکدوریتانگ" از سری خورشت های آرام پز کره ای می باشد که غالبا به همراه برنج کته سرو می شود و روش تهیه بسیار آسانی دارند. این غذا از تکه های مرغ به همراه سبزیجات مختلف و فلفل تند کره ای تشکیل می شود که می توانید میزان فلفل استفاده شده در آن را بسته به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا مرغ خرد شده را به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، هویج و زنجبیل خرد شده در قابلمه یا آرام پز بریزید.
  2. پودر فلفل را به همراه شکر ، سویا سس، عسل و روغن کنجد مخلوط کرده تا به شکل سس در آید. سس را بر روی مرغ و سبزیجات ریخته و قابلمه را بر روی حرارت می گذاریم تا با شعله بسیار کم و به مدت 4 ساعت به آرامی بپزد.
  3. بعد از 4 ساعت پیازچه خرد شده را به همراه کنجد بو داده به خورشت اضافه کرده و آن را سرو می کنیم.

 

خورشت مرغ تند کره ای

خورشت مرغ تند کره ای

خورشت مرغ تند کره ای