طرز تهیه رولت تخم مرغ کره ای

140 کیلو کالری کالری

2 نفر

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای یا رولت تخم مرغ و جلبک از سری رولت های محبوب کره ای ها ست که به عنوان غذای مکمل در کنار دیگر غذاها استفاده می شود. رولت های کره ای انواع مختلفی دارند که برخی از آنها از مخلوط سبزیجات و تخم مرغ، برخی از ترکیب کیمچی و تخم مرغ تشکیل می شوند. ولی اصلی ترین و محبوبترین آنها رولت تخم مرغ و جلبک می باشد.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرده و با چنگال خوب مخلوط کنید تا بصورت مایع یکدستی در آید.
  2. اندکی روغن کنجد در کف ماهیتابه ای ریخته و آن را با دستمال یا برسی به خوبی در کف ماهیتابه پخش کنید. ماهیتابه را بر روی حرارت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا خوب گرم شود.
  3. تخم مرغ را در ماهیتابه ریخته و آن را در کف ماهیتابه پخش کنید. با کفگیری حباب های به وجود آمده در سطح تخم مرغ را از بین ببرید.
  4. بعد از گذشت 1 تا 2 دقیقه جلبک را بر روی تخم مرغ قرار داده و تخم مرغ را در ماهیتابه رول کنید.
  5. در مرحله آخر رول تخم مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و برش بزنید.

 

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای

رولت تخم مرغ کره ای