طرز تهیه پنکیک سیب زمینی کره ای (گمجاجئون)

117 کیلو کالری کالری

2 نفر

گمجاجئون یا همان پنکیک سیب زمینی کره ای یکی از غذاهای قدیمی و محبوب و بسیار آسان و سریع کره ای بشمار می رود که امروزه به عنوان میان وعده قبل از شام یا برای تغذیه کودکان در مدرسه استفاده می شود. در نسخه ی قدیمی این غذا پس از رنده نمودن سیب زمینی آن را می فشردند تا آب سیب زمینی خارج شود و سپس از آن استفاده می کردند ولی امروزه در روش های آسانتر این غذا از کل سیب زمینی استفاده می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا سویا سس، آب لیمو، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده و فلفل خرد شده را به همراه شکر در یک ظرف مخلوط می کنیم.
  2. در ظرف دیگری سیب زمینی و پیاز رنده شده را به همراه نشاسته و نمک مخلوط می کنیم، سپس یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن گیاهی را اضافه کرده و سپس مخلوط سیب زمینی را در کف ماهیتابه به صورت یک لایه نازک پخش می کنیم.
  3. هر سمت پنکیک را حدود 5 تا 7 دقیقه سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در آید سپس پنکیک را در یک ظرف کشیده و مخلوط سس سویا و پیازچه را که از قبل آماده کرده ایم بر روی آن پخش کرده و سرو می کنیم.

نکته* 

  • برای سرو این پنکیک می توان از سس قرمز یا سس فلفل نیز استفاده کرد.

 

پنکیک سیب زمینی کره ای گمجاجئون

پنکیک سیب زمینی کره ای گمجاجئون

پنکیک سیب زمینی کره ای گمجاجئون

پنکیک سیب زمینی کره ای گمجاجئون