طرز تهیه اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی

320 کالری

نفر

اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی ؟ شاید در ابتدا فکر کنید مگر اسپاگتی کچاپ هم سبک ژاپنی دارد؟ ولی از آنجایی که اسپاگتی یکی از غذاهای محبوب بین المللی محسوب می شود هر کشوری بسته به ذاعقه مردم آن کشور با تغییرات اندکی رسپی مخصوص به خود را برای این غذا ایجاد کرده اند. اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی غذایی نه چندان قدیمی ولی بسیار لذیذ و مورد علاقه کودکان و به لحاظ پخت بسیار آسان و سریع می باشد.

مواد لازم

طرز تهیه: 

  1. ابتدا در یک قابلمه آب را جوش آورده و ماکارونی را طبق روش پخت نوشته شده روی پاکتش بپزید.
  2. روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت قرار داده، سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و 1 دقیقه حرارت دهید سپس پیاز را اضافه کرده برای 3 دقیقه مواد را سرخ کنید تا پیازها به رنگ طلایی روشن درآیند.
  3. سوسیس های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمه ای را به مواد اضافه کرده و برای 4 دقیقه دیگر مواد را سرخ کنید.
  4. در ظرفی جداگانه سس کچاپ، شکر، نمک و فلفل را خوب هم بزنید و آنها را به مواد سرخ شده اضافه کنید. سپس ماکارونی های پخته شده را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
  5. در مرحله آخر شیر و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کرده و بلافاصله غذا را سرو کنید.

نکته*

  • اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی بهتر است بعد تهیه مصرف شود و در یخچال نگهداری نشود.

 

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی

اسپاگتی با کچاپ به سبک ژاپنی