طرز تهیه سالاد سیب زمینی ژاپنی

420 کیلو کالری کالری

4 نفر

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی از سالاد های سرد محبوب شرق آسیاست که با سیب زمینی پخته مخلوط با سبزیجات و کالباس تشکیل می شود. در تهیه این سالاد معمولا از گوشت فراوری شده خوک یا کالباس خوک استفاده می شود، ولی می توان از کالباس گوشت عادی نیز استفاده کرد.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ و سیب زمینی ها را پخته، پوست کنده و با چنگال له کنید.
  2. کالباس ها را به قطعات کوچک مربعی خرد کنید.
  3. هویج را به مدت 2 یا 3 دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس خارج کنید. سپس آنها را پوست کنده و با رنده درشت یا بصورت چیپسی خرد کنید.
  4. خیار ها را نیز پوست کنده و با رنده بصورت چیپسی خرد کنید.
  5. بر روی خیار ها و هویج های چیپسی شده در حدود 1 قاشق چایخوری نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید، پس از گذشت 5 دقیقه آنها را آبکشی کنید.
  6. اندکی از خیار و هویج را در کف دست خود گذاشته و خود بفشارید تا آب آنها خارج شود. با همه خیارها و هویج ها همین کار را بکنید تا آب آنها گرفته شود.
  7. بر روی سیب زمینی های پخته و له شده اندکی نمک و فلفل به همراه سرکه ریخته سپس همه مواد را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب مخلوطشان کنید.
  8. در مرحله آخر سس مایونز را به سالاد اضافه کرده و آن را سرو کنید.

نکته*

  • سالاد سیب زمینی ژاپنی را به دلیل دارا بودن مایونز بهتر است به مدت طولانی در یخچال نگهداری نکنید.

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی

سالاد سیب زمینی ژاپنی