طرز تهیه:
- ابتدا پودر مالت را به همراه 2 لیوان آب مخلوط کرده و بروی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم زده و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
- سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر برنج را به مواد اضافه کنید. مواد را با پودر برنج مخلوط کرده و بگذارید تا 1 ساعت در دمای محیط بماند.
- دوباره مواد را بروی حرارت گذاشته و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید به صورت مداوم وارد را هم بزنید تا گلوله نشوند.
- مواد را از روی حرارت برداشته 1 لیوان سس برنج، نمک، سویا سس را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- در مرحله آخر پودر فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
- رب فلفل قرمز را باید در ظرف تیره در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.