طرز تهیه بیسکوییت چای سبز

200 کیلو کالری کالری

20 نفر

بیسکوییت چای سبز یکی از دسر های محبوب ژاپنیه که از پودر چای سبز ژاپنی درست میشه و برای عصرانه در کنار چای و یا برای کودکان یا افرادی که رژیم لاغری دارن بجای دیگر بیسکوییت ها می تونه مورد استفاده قرار بگیره.

مواد لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا در ظرفی آرد را با پودر چای سبز مخلوط کرده و آن را 2 بار الک می کنیم.
  2. کره را با نمک در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا بصورت کرم درآید، سپس شکر و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و باز مخلوط می کنیم تا کرم یکدست شود.
  3. مخلوط آرد و پودر چای سبز را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.
  4. در این مرحله می توان در صورت نیاز تکه های شکلات سفید را نیز به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. مواد را کمی ورز داده سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را رول کرده و در سلفون پیچیده و می گذاریم تا حداقل دو ساعت در یخچال استراحت کند.( بهتر است مواد یک شب در یخچال بماند)
  6. بعد از استراحت خمیر مواد را از سلفون خارج کرده با چاقو به اندازه های دلخواه قطعه قطعه می کنیم.
  7. بیسکوییت ها می بایست به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد در فر بمانند تا به رنگ طلایی روشن درآیند.

نکته*

  • بیسکوییت چای سبز بدون شکلات سفید یکی از بهترین و سالمترین انواع بیسکوییت برای افراد دارای رژیم لاغری محسوب می شود.

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز

بیسکوییت چای سبز