طرز تهیه گمجاگوک

240 کیلو کالری کالری

4 نفر

گمجاگوک

گمجاگوک یا همان سوپ نودل و سیب زمینی از غذاهای محبوب کره ای مخصوصا در میان خردسالان است از که مخلوط گوشت گوساله به همراه سیب زمینی، نودل و توفو تهیه می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. همه مواد را به قطعات باریک و دراز خرد کنید.
  2. قابلمه ای را با 2 قاشق روغن گیاهی گرم کرده، گوشت را در آن ریخته و تا جایی که گوشت به رنگ قهوه ای روشن در آید سرخ کنید.
  3. 5 لیوان آب را به گوشت ها اضافه کرده و بگذارید تا 5 دقیقه حرارت ببینند.
  4. سیب زمینی را به همراه توفو، نمک و فلفل به گوشتها اضافه کنید و بگذارید تا 15 دقیقه بپزند.
  5. نودل ها را نیز به همراه پیازچه به گوشت ها اضافه کرده و پس از 5 دقیقه غذا را سرو کنید.

نکته*

  • پس از اضافه کردن توفو زیاد غذا را هم نزنید تا توفو له نشود.

 

گمجاگوک

گمجاگوک

گمجاگوک

گمجاگوک

گمجاگوک