طرز تهیه ژله میوه ای

80 کیلو کالری کالری

9 نفر

ژله میوه ای

ژله میوه ای یا ژله با مغز میوه از دسر های بسیار پرطرفدار ژاپنی است که در فصول گرم و با استفاده از میوه های تابستانه تهیه می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر ژلاتین را به همراه دو لیوان آب در داخل ظرفی ریخته و بر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود.
  2. رقتی مایع به جوش آمد شکر را نیز به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شکر نیز کاملا حل شود.
  3. سپس مایع را از روی گاز برداشته و در ظرفی بریزید تا کمی خنک شود.
  4. میوه ها را به ابعاد کوچک برش زده و در کف قالب بچینید. سپس مایع را بر روی میوه ها ریخته و ژله را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. پس از گذشت 3 ساعت ژله را از یخچال خارج کرده و با چاقو کنار های قالب را از ژله جدا کرده آن را برگردانید و به ابعاد دلخواه برش بزنید.

 

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای

ژله میوه ای