طرز تهیه پودینگ انبه چینی

50 کیلو کالری کالری

4 نفر

پودینگ انبه چینی

پودینگ انبه چینی از دسر های بسیار خوشمزه مخصوصا برای افرادی که میوه انبه را دوست دارند می باشد. سبک درست کردن این پودینگ فرق چندان با انواع بین المللی آن ندارد ولی از آنجایی که انبه در بسیاری از دسرهای چینی استفاده می شود پودینگ آن نیز از طرفداران بسیاری برخوردار است.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا ورق های ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شوند.
  2. شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از 5 دقیقه ورق های ژلاتین و شکر را به شیر اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا حل شوند سپس شیر را از روی حرارت بر دارید.
  3. انبه را به قطعات کوچک بریده و به همراه شیر نارگیل در میکسر بریزید تا بصورت مایعی یکدست در آید.
  4. انبه میکس شده را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود، سپس آن را در ظروفی که میخواهید سرو کنید ریخته و برای 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
  5. برای تزیین پودینگ انبه چینی می توانید از نعنای تازه یا تکه های انبه تازه استفاده کنید.

پودینگ انبه چینی

پودینگ انبه چینی

پودینگ انبه چینی