طرز تهیه سوپ ذرت و مرغ

62 کیلو کالری کالری

4 نفر

سوپ ذرت و مرغ غذایی بسیار سالم و مقوی برای روزهای سرد زمستان است که از قدیم در چین پخته می شده و امروزه همانند بسیاری از غذاهای چینی دیگر در سراسر جهان پخش شده است. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا ذرت و مرغ و تخم مرغ می باشد که بخاطر وجود تخم مرغ در آن برخی افراد آن را سوپ تخم مرغ نیز می نامند.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ خرد شده را با یک قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت، یک قاشق آب و سس صدف مخلوط کنید و بگذارید تا 1 ساعت استراحت کند.
  2. ذرت ها را با چاقو خرد کرده تا به قطعات بسیار ریزی درآیند.
  3. 4 لیوان آب مرغ را در طرفی ریخته بر روی حرارت می گذاریم. سپس زردچوبه و ذرت های خرد شده را به آن اضافه کرده درب قابلمه را می گذاریم تا برای 10 دقیقه روی شعله متوسط حرارت ببیند.
  4. بعد از گذشت 10 دقیقه روغن کنجد، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و شعله را کمی بالاتر می بریم تا مواد شروع به جوشیدن کند.
  5. مواد مورد نیاز برای سس ذرت را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و به آرامی به سوپ در حال جوشیدن اضافه می کنیم. سپس به آرامی مواد را بهم می زنیم تا سفیده تخم مرغ در مواد حل شود.
  6. در انتها مرغ خرد شده را به سوپ اضافه کرده و می گذاریم برای 10 دقیقه دیگر بجوشد تا آماده شود.

نکته* 

  • برای تزیین روی سوپ ذرت و مرغ می توانید در گشنیز خرد شده استفاده کنید.

 

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ

سوپ ذرت و مرغ