طرز تهیه کیمچی کلم سفید

30 کیلو کالری کالری

10 نفر

کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید یا "یانگبِچو کیمچی" که به آن کیمچی اضطراری نیز می گویند از دیگر انواع متنوع کیمچی های کره ایست که بیشتر در فصول گرم و تابستان که کاهوی چینی در دسترس نیست استفاده می شود. همچنین این کیمچی می تواند یکی از آسانترین و سریعترین انواع کیمچی نیز باشد که به همین دلیل به آن کیمچی اضطراری گفته می شود.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. کلم سفید را شسته و به تکه های کوچک خرد میکنیم سپس آنها را در ظرفی ریخته و بر رویشان نمک میریزیم . کلم ها را خوب هم زده را نمک به همه جای کلم ها برسد.
  2. کلم ها می بایست برای 2 ساعت در نمک بمانند سپس آنها را یک بار بار آب شستشو دهید.
  3. پودر فلفل قرمز را با سس ماهی، سیر، زنجبیل، 3 قاشق نمک مخلوط کرده و به همراه پیازچه به کاهو ها اضافه کنید.
  4. دستهایتان را با دستکش پوشانده و مواد را با دستانتان خوب هم بزنید تا سس به همه جای کاهو ها آغشته شود.
  5. کیمچی را در طرف دربسته ای ریخته و برای 1 تا 2 روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا تخمیر شود. بعد از آن می توانید از کیمچی کلم سفید در یخچال نگهداری کنید.

 

کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید

کیمچی کلم سفید