طرز تهیه کیمچی سفید

33 کیلو گالری کالری

10 نفر

کیمچی سفید

کیمچی سفید یا "بِک کیمچی" از دیگر انواع متنوع کیمچی های کره ایست که به دلیل نداشتن پودر فلفل چیلی کره ای رنگ قرمز ندارد و بخاطر همین کیمچی سفید نامیده می شود. این کیمچی همچنین تند نیست و برای افرادی که نمی توانند مزه های تند را تحمل کنند بسیار مناسب است.

مواد لازم

طرز تهیه:

  1. کاهو را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید.
  2. برگهای کاهو را زیر آب شستشو دهید و سپس در ظرف آبی بگذارید تا برای 5 دقیقه خیس بخورند.
  3. سپس کاهو ها را از آب درآورده در ظرفی بگذارید و نمک را در بین برگهای کاهو ریخته تا همه سطوح کاهو نمکدار شوند. کاهو می بایست برای 2 ساعت در نمک بمانند.
  4. بعد از گذشت 2 ساعت کاهو ها را با آب سرد بشورید.
  5. ترب خرد شده، هویج، پیازچه، شاه بلوط خرد شده و گلابی خرد شده را به همراه فلفل دلمه ای ها در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
  6. سیر به به همراه پیاز و زنجبیل در غذاساز ریخته و میکس کنید تا جایی که مایعی کرمی به دست آید.
  7. 4 لیوان آب را به همراه 1/3 لیوان نمک در ظرفی ریخته و هم بزنید تا جایی که نمک در آب حل شود. سپس مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل را در آب ریخته و هم بزنید.
  8. کاهو ها را ظرفی در دار گذاشته و میان برگهای کاهو را با سبزیجات خرد شده پر کنید. سپس آب و نمک مزه دار شده را بر روی کاهو ها بریزید.
  9. در مرحله آخر دانه های کاج را نیز بر روی کاهو ها ریخته و درب ظرف را بگذارید.

نکته*

  • ظرف کیمچی می بایست بین 1 تا 3 روز در دمای اتاق بماند تا شروع به تخمیر کند. پس از آن می توانید در یخچال از کیمچی سفید نگهداری کنید.

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید

کیمچی سفید